Putteke Winter

Waar?
Schommelei 1
2850 Boom
Wanneer?
13 december 2019 - 14 december 2019
17:00u - 23:00u

Tijdens Putteke Winter is Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in een mysterieuze wintersfeer gehuld. Verlichte paadjes leiden je langs prachtige natuurplekjes, wonderlijke verhalen, mysterieuze uitdagende figuren, wervelende vuurshows en hartverwarmende poëzie. Op meerdere plekken kun je gezellig opwarmen met een lekkere glühwein, chocolademelk of jenever en genieten van sfeervolle livemuziek.

We werken dit jaar voor het eerst met tijdslots. Dit wil zeggen dat je start binnen een vooraf bepaald tijdsblok (dat je zelf kan aangeven bij de aankoop van je tickets). Waarom doen we dit? Door wachtrijen aan de kassa’s, acts en kraampjes tot een minimum te beperken, kan je als bezoeker het maximum halen uit je avond. Ben je een beetje te vroeg aan onze kassa? Dat is geen probleem! We voorzien toiletten, je kan al jetons aankopen en genieten van een drankje in onze wachtzone.

Voorzie warme kledij & laarzen of stevig schoeisel! Honden zijn toegelaten, maar moeten verplicht aan de leiband. Voorzie je hond bij voorkeur ook van een lichtgevend vestje of lichtje.

De wandeling is ongeveer 3 km lang. Je wandelt er ongeveer 1 à 1,5 uur over.
Je kan met je ticket starten in een specifiek tijdsblok, aangegeven op je ticket. Je kiest zelf hoe lang je vanaf de start doet over het parcours, maar we sluiten af om 23 uur.

Vanaf dinsdag 1 oktober om 16 uur kan je online tickets kopen voor Putteke Winter in De Schorre via deze link.

Website
Pijl