9 nieuwe waterfietsen

Geschreven door?
De Schorre
Gepubliceerd op?
3 april 2019

De waterfietsen waarover De Schorre beschikte werden 10 à 15 jaar geleden tweedehands aangekocht bij Boudewijn Seapark te Brugge. Na intens gebruik & het opmerken van onherstelbare schade werd in 2018 beslist om uit te kijken naar een alternatief.

Als tussenoplossing werden de zwaar beschadigde stuks tijdelijk vervangen door 4 waterfietsen uit het Provinciebedrijf Kessel-Lo. Wat het totaal van vorig recreatieseizoen op 6 stuks bracht.

Tijdens de zoektocht naar waterfietsen voor het recreatieseizoen in 2019, hebben we verschillende pistes geanalyseerd, waaronder de mogelijkheden voor een tweedehandsaankoop. Er werd ons een uniek aanbod voorgesteld: 9 waterfietsen (geproduceerd in 2017) voor een kleine 20.000 euro.

Particulieren hoeven niet te reserveren. Klanten van het congrescentrum (en andere grote groepen zoals scholen, verenigingen,…) wel. We zorgen er steeds voor dat er voldoende waterfietsen voor particulier gebruik beschikbaar zijn.

Prijs: € 6 voor 30 min.

Website
Pijl
Over De Schorre

Een put vol pit

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ligt in het hartje van de Rupelstreek. Het is een recreatieve en groene oase in de stedelijke drukte van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Het domein is een oude kleiput en grote delen van De Schorre waren vroeger eigendom van...

Meer info
Pijl