Tijd voor recreatie, tijd voor DOEN!

Geschreven door?
De Schorre
Gepubliceerd op?
29 maart 2019

Vanaf 29 maart kunnen bezoekers weer terecht in Provinciaal Recreatiedomein De Schorre voor de huur van waterfietsen en minigolf. Ook het volledig vernieuwd Barrevoetspad is opnieuw geopend.

Dit jaar heeft De Schorre een extra verrassing voor de jonge bezoekers: het De Schorre Doeboek. Het boek is te koop aan het onthaal van De Schorre voor € 5,95. Meer info op www.deschorre.be.

Vandaag ontving De Schorre de kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar van basisschool Villa Kakelbont uit Boom. Met z’n 42 mochten ze als eerste het vernieuwde Barrevoetspad ontdekken, dat ondertussen al 1400 meter lang is. Onderweg kom je verschillende houten sculpturen tegen en op het einde was je je voeten aan de waterpomp met water uit de vijver.

De Schorre investeert dit seizoen in 9 nieuwe waterfietsen. Ook deze werden uitgetest door de enthousiaste leerlingen van Villa Kakelbont.

Website
Pijl
Over De Schorre

Een put vol pit

Provinciaal Recreatiedomein De Schorre ligt in het hartje van de Rupelstreek. Het is een recreatieve en groene oase in de stedelijke drukte van Antwerpen, Mechelen en Brussel. Het domein is een oude kleiput en grote delen van De Schorre waren vroeger eigendom van...

Meer info
Pijl